ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътКултураНовини

Хиляди куфяха с Whitesnake, днес Пловдив чака Garbage и Dead Can Dance

Времето пожали пловдивчани в съботната вечер

Хиляди пловдивчани и гости на града куфяха заедно с легендите Whitesnake на втория ден от фестивала Hills of Rock. Любимият вокал Дейвид Ковърдейл се забавлява с публиката, като няколко пъти поздрави българите, изпълнили пространството пред сцената на Гребната база. Той дори закичи българско знаме на своя микрофон. Времето този път пощади гостите на концерта, като за разлика от петъчната вечер, дъжд не валя. Whitesnake куфяха с публиката малко повече от час, като много от феновете очакваха повече от тях, но групата все пак трябваше да слезе след планирания си сет. Все пак гостуването на легендарната рокаджийска група само ден преди Джулай морнинг ще бъде запомнящо се за всички.

Hills of Rock отново срещна зрителите и с много други банди от България и чужбина на трите фестивални сцени, които също заредиха гостите с много позитивна енергия.

Днес фестивалът продължава с още много банди, като най-очаквани са хедлайнерите Garbage.

Музикалната вечер за пловдивчани обаче ще е още по-запомняща се. Освен гостуването на американско-шотландската легендарна банда от 90-те, в Пловдив идват и други любимци, които ще свирят на Античния театър, извън програмата на Hills of Rock. Дарк уейв Dead Can Dance групата ще представи уникален спектакъл, за който също идват гости от цялата страна и чужбина.

снимки: Пловдив 2019

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина